Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Firmware

Firmware telepítése:

1, Mentsetek le mindent a telefonról, mert a firmware csere teljes adatvesztéssel jár!!! (Telefonszámok,sms, képek, zenék minden fájl (amik a telefonon vannak))

2, Töltsétek le az adott Firmware-t (innen) és a MultiLoader V5.56 -ot

3, Telefon kikapcsoálsa, kiveszitek a memória kártyát és a sim kártyát!

4, Telefonon folyamatosan nyomva tartani (kikapcsolt állapotban) a hangerő lefelé gomb+kamera gomb+bekapcsolás gombot, addig, amíg a “download” felirat pirosan meg nem jelenik a képernyőn!

5, Indítsátok el a MultiLoader_V5.56 programot

6, Ismertessük fel vele a telcsit a PORT SEARCHal.Ha a program csak "ready-t" ír ki,akkor nem fogja elkezdeni a flashelést,csak akkor jó,ha ezt írja: "Ready - [S5230]"! különben Security failed-et fogsz kapni!

7, Control-nál bejelölni a BRCM2133 -at, majd bepipálni a “Full Download” -ot

8, Klikk a “Boot” gombra, bementek a kitömörített FW mappájába, azon belül BOOTFILES mappára csak simán 1x rákattintani, és onnan kiválasztja magától, ami kell neki

9, Klikk az “Amss” gombra, itt tallózzátok be az apps_compressed.bin file-t

10, Klikk az “Rsrc1″ gombra, itt betallózni az Rsrc_S5230_Open_Europe_Slav.rc1 -et (figyelem, FW -től függően a file név változhat!)

11, Klikk az “Rsrc2″ gombra, betallózni az Rsrc2_S5230(Low)_RU.rc2 file-t (ez is eltérő, de a lényeg a kiterjesztés)

12, Klikk a “Factory FS” gombra, ide betallózni a FactoryFs_S5230_Open_Europe_Slav_RU.ffs file -t (ez is eltérő nevű lehet)

13, Elvileg a gombok mögött magától kipipálja, ahova betallóztuk a file -okat, de ha mégse tenné, akkor kipipálni ezeket: Boot, amss, rsrc1, rsrc2, Factory FS.

14, Klikk a Download gombra! Ezután szépen megvárjuk, míg végig megy! A végén, jobb oldalon azt írja ki, hogy “All files complete ***,**s]” és a telefon elindul magától! Amíg ez nem történik meg, nehogy kinyomjátok, kihúzzátok vagy akármi, mert akkor lehet gatter a telefonnak! Utána sim nélkül meg lehet nézni pár dolgot, hogy minden rendben van ezen a szoftware-el, majd kikapcsoljátok, vissza a memória kártya meg a sim és kész is.

15, VIGYÁZNI KELL ARRA HOGY KÖZBE LE NE MERÜLJÖN AZ AKKU ÉS A PC IS STABIL LEGYEN FELESLEGESSEN NE FUSSON MÁS.

16, Ezután nem árt egy hardver reset, ez a kód *2767*3855# .

Természetesen csak saját felelősségre !

 

 
 

 

Utolsó kép


PókArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 173293
Hónap: 3612
Nap: 85